Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage op afspraak of op locatie. Bij Rosa’s massage is het allemaal mogelijk. Ontspanningsmassages voor bedrijven, voor ontspannen en gezond personeel. Verlaag ziekteverzuim en verhoog de productiviteit! In tegenstelling tot de veel al bekende shiatsu massage, geeft Rosa’s massage wél echte ontspanningsmassages.

Massage in Leeuwarden

OntspanningDe ontspanning massage is gericht op het ontspannen van lichaam en geest. De spieren worden los gemasseerd met een heerlijke warme olie. Bij zittend werk gaan de schouderspieren en nekspieren snel vast zitten. Na de massage is het personeel weer helemaal soepel. Stress en spanningen zijn momenteel de nummer één oorzaak van ziekteverzuim. Door regelmatig een ontspanningsmassage te nemen zullen deze spanningen en stress sterk afnemen. Klik hier voor meer info over de massage.

Bedrijfsmassage op afspraak

Het is mogelijk om strippenkaarten aan te schaffen, welke vervolgens aan het personeel gegeven kunnen worden. Het is dan ook mogelijk om hier een eigen bijdrage voor te vragen. Het personeel kan in hun eigen tijd een afspraak maken voor een ontspanningsmassage bij Rosa’s massage. De strippenkaarten zijn beschikbaar voor 5 of 10 massages. En zijn 6 of 12 maanden geldig. Ook is er keuze uit een ontspanningsmassage van 30 minuten of 50 minuten.

 

Bedrijfsmassage op locatie

balansRosa’s massage kan ook bij het bedrijf op locatie komen. Er dient dan een speciale ruimte beschikbaar te zijn waar de massages in privacy gegeven kunnen worden. Indien er ontspanningsmassages van 30 minuten gegeven worden, zijn er minimaal 10 aanmeldingen per middag nodig. En voor 50 minuten massage geld een minimale deelname van 5 personeelsleden.

 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de wensen en het aantal massages of strippenkaarten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!