Behandelingen

Algemeen

Alle behandelingen van Rosa zijn één op één zodat je alle aandacht en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Yoga en meditatie lessen kunnen ook aangepast worden aan twee personen. Tijdens de eerste behandeling gaan we samen kijken naar wat jij nodig hebt en hoe ik het meeste voor jou kan betekenen. Soms is er een combinatie van meerdere behandelingen gewenst. Het kan ook zijn dat er na een aantal behandelingen blijkt dat er toch nog een andere behandeling nodig is om het effect te versterken. Alles gebeurt in goed overleg. Kom altijd schoon en met comfortabele kleding aan naar de behandeling.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking bespreken we de eventuele kwalen/klachten, wensen en verwachtingen. Dit word genoteerd en verwerkt in het verslag van de behandeling. Deze gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen onder geen enkele voorwaarde gedeeld worden met derden. Het behandelverslag word per mail naar jou verzonden en word opgeslagen in het beveiligde systeem van Rosa.

Je kan ten alle tijden aangeven dat je de gegevens wilt wissen, als je er bijvoorbeeld voor kiest om niet meer behandelt te worden of als de behandelingen zijn afgelopen. Door de besprekingen voor en na de behandeling is de kennismaking korter dan een volledige behandeling. Het is een kennismaking om te kijken hoe het voor jou voelt. Voor iedere vervolgbehandeling bespreken we wat je hebt opgemerkt na de vorige behandeling en hoe het nu gaat met je kwalen/klachten. Van iedere behandeling ontvang je een verslag via de mail.

Ontspanning

Voor wie

De behandelingen zijn voor iedereen die toe is aan wat ontspanning en rust. Veel kwalen/klachten ontstaan door spanning en stress. Daardoor kan ontspanning vaak al snel verlichting geven. Soms is het niet bekend waar de kwalen/klachten vandaan komen, dit kan tijdens een behandeling ontdekt worden. Maar dit is niet noodzakelijk voor het effect van de behandeling.

Het lichaam, de geest en de ziel weten het vaak zelf beter. Daarom activeren en stimuleren alle behandelingen het zelf herstellend vermogen dat we allemaal bezitten. Ook ondersteunen ze het ontgiften van het lichaam, we slaan dagelijks vele gifstoffen op in ons lichaam. Gifstoffen uit voeding maar ook uit de lucht en van electro smog. Onderstaand overzicht geeft een indicatie waartegen je de behandelingen kunt gebruiken. Als je kwaal/klacht er niet tussen staat kan je altijd even contact opnemen om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen.

  • spierpijn
  • spanningen en stress
  • oververmoeidheid
  • slecht slapen
  • neerslachtigheid
  • teveel in je hoofd zitten
  • slechte aarding
  • pijn (chronisch/tijdelijk)
  • rugpijn
  • ziekte en herstel

Klik in het menu op de betreffende behandeling voor meer info per behandeling. Voor vragen en voor het maken van een afspraak kan je via de knop rechtsonder in deze pagina een whatsapp sturen of je kan via deze link Contact opnemen.