Chakra massage

Deze behandeling is een combinatie van een ontspanningsmassage en een Reikibehandeling. Door deze twee behandelingen te combineren krijg je echt het beste uit twee werelden. Door de ontspanning die tijdens de massage ontstaat, kan je de Reikibehandeling intenser ervaren. Een Chakra massage is gericht op de 7 hoofd Chakra’s. Deze zijn verbonden met verschillende lichaamsdelen en levensgebieden. Zo is je basischakra verbonden met je voeten, benen, botten en je materiële zekerheid. En is je hartchakra verbonden met je hart, schouders, armen en onvoorwaardelijke (zelf)liefde.

Door deze specifieke lichaamsdelen te masseren worden je Chakra’s gereinigd, in balans gebracht en geactiveerd. Chakra’s zijn dynamisch en veranderen van moment tot moment. Dit is afhankelijk van de situatie, je gedachten en je emoties. De Chakra’s omvatten ook verschillende overlevingsmechanismen, angsten, onzekerheden, onderdrukte gevoelens en gedachtenpatronen. Welke al op jonge leeftijd kunnen ontstaan en op latere leeftijd tal van problemen kunnen veroorzaken. Lees voor meer info over de Chakra massage de pagina’s van de ontspanningsmassage en de Reikibehandeling.

Chakra massage

Wat kan je verwachten

Terwijl je in je ondergoed op je buik op de massagetafel ligt zal ik eerst de specifieke lichaamsdelen masseren met een verwarmde natuurlijke olie. Ik maak gebruik van speciale Chakra olie, deze is volledig ambachtelijk gecreëerd door mijn moeder. Zij is kruidengeneeskundige en heeft de oliën speciaal afgestemd op de verschillende Chakra’s. Tijdens de Chakra massage zal ik ook een lichte vorm van Reiki naar de betreffende Chakra’s sturen. Hierdoor word de reiniging nog meer gestimuleerd. Tijdens de massage masseer ik verschillende Shiatsu drukpunten. Deze drukpunten zijn verbonden met je organen. Deze organen zijn weer verbonden met de Chakra’s waardoor deze ook indirect gereinigd en gestimuleerd worden. Een massage heeft dan ook altijd een ontgiftende werking.

Als het hele lichaam volledig ontspannen is mag je op je rug gaan liggen onder een handdoek. Terwijl het effect van de massage nog door werkt, zal ik met mijn handen de verschillende Chakra’s met elkaar in balans brengen. En worden deze gereinigd en geactiveerd. Voor 15,- ontvang je een uitgebreid verslag van de behandeling via de mail.

Kosten

Een Chakra massage duurt ongeveer een anderhalf uur met een voor- en nabespreking. De kennismaking kost 99,-. Voor 15,- extra ontvang je een uitgebreid verslag via de mail, met veel info, tips, oefeningen en de staat van jouw Chakra’s. Een losse vervolg behandeling kost 111,- euro. Je kan ook 10 sessies aanschaffen voor 990,-. Hierbij ontvang je naast het uitgebreide kennismakingsverslag, een tussentijdsverslag en een eindverslag. Betaling in termijnen is eventueel mogelijk en de 10 sessies zijn 12 maanden geldig.

Een chakra massage van een uur waarbij bijvoorbeeld alleen de schouders en rug kort gemasseerd worden en een korte behandeling van de Chakra’s, kost 88,-. En de 10 sessies Chakra massages van een uur kost 770,-. Deze kan gecombineerd worden met ontspanningsmassages, Reikibehandelingen en yoga en meditatie lessen voor het beste resultaat. Betaling in termijnen is eventueel mogelijk en de 10 sessies zijn 12 maanden geldig.

Let op! De Chakra massage van een uur kan niet als kennismaking geboekt worden. Daarvoor is het simpelweg te kort. Dan heb ik niet genoeg tijd om echt een genezingsproces opgang te brengen en om goed te voelen hoe jouw energie stroomt. Het is meer een soort onderhoudsbeurt om lichaam, geest en energie weer even terug in balans te brengen. Nadat er al meerdere behandelingen zijn geweest en je bekend bent met én bij mij.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Afspraken kunnen tot minimaal 48 uur van te voren gewijzigd of geannuleerd worden. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. Klik op de knop rechtsonder in deze pagina om een whatsapp te sturen voor meer info of voor het boeken van een kennismakingsafspraak.