Ontspanningsmassage

Wat kan je verwachten van de ontspanningsmassage in Leeuwarden

Na een eventuele bespreking over je wensen en/of klachten beginnen we met de massage. De ontspanningsmassage van 90min is een gehele massage van het lichaam, van je kruin tot je tenen. Door gebruik te maken van verschillende massage technieken, is geen één massage hetzelfde. Ik masseer intuïtief en voel wat jij op dat moment nodig hebt. Je ligt in je ondergoed op je buik onder een zachte deken. Zo blijven al je spieren heerlijk warm. Je ligt op een comfortabele massagetafel in een verwarmde ruimte. Met een ontspannend muziekje op de achtergrond kan je even helemaal kan wegdromen.

Persoonlijke ontspanning

Je spieren worden los gemasseerd met een verwarmde natuurlijke olie. Ik gebruik hoogwaardige biologische Arnica olie. Hierdoor is er geen kans op allergische reacties. Arnica dringt dieper door in de spieren en gewrichten dan bijvoorbeeld amandelolie. En deze olie helpt om de spieren van binnen uit te ontspannen. Overdag voeg ik de etherische olie van rozemarijn toe, deze heeft een activerende werking op de bloedsomloop. In de avond voeg ik etherische olie van lavendel toe, voor  een slaap bevorderende werking.

Tijdens de massage zal ik ook bepaalde Shiatsu drukpunten masseren. Deze punten zijn verbonden met verschillende organen. Hierdoor ontstaat een volledige ontspanning van lichaam en geest. De massage van 90 min word afgerond met een heerlijk ontspannende voetenmassage. Soms lukt het ook om een voetenmassage binnen de 60min massage te doen. Na de massage krijg je nog even de tijd om rustig bij te komen en bespreken we kort de bevindingen.

ontspanningsmassageKosten

De ontspanningsmassage is in drie varianten beschikbaar. De korte duurt ongeveer 45 minuten en kost 55 euro. Tijdens de korte massage worden hoofdzakelijk de rug en schouder spieren gemasseerd. De massage van 60 minuten kost 65 euro, hierbij worden ook de armen en benen mee genomen. De lange versie duurt ongeveer 90 minuten en kost 85 euro. Tijdens de lange massage word je van je kruin tot je tenen gemasseerd en word ook de voorkant van de benen mee genomen.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Op de eerste kennismakingmassage krijg je 5 euro korting! Voor specifieke aantoonbare klachten blijft deze korting gelden. Indien je een laag inkomen hebt, kan je altijd even met mij overleggen over een passende prijs.

In de dagelijkse drukte vergeten we vaak aan onszelf te denken, daarom kan je bij mij direct 10 massages aanschaffen als steuntje in de rug. Veel vaste klanten maken direct een nieuwe afspraak. Er is een strippenkaart van 10 massages beschikbaar voor de korte massage, deze kost 500 euro. Voor de massage van 60 minuten kost deze 600 euro. De strippenkaart van 10 massage voor de lange versie kost 800 euro. Deze strippenkaarten zijn 12 maanden geldig en kunnen eventueel in overleg in termijnen betaald worden. De 10 sessies kunnen ook met andere behandelingen gecombineerd worden.

Afspraken kunnen minimaal 48u van te voren gewijzigd of geannuleerd worden. Hierna worden er kosten in rekening gebracht. Voor meer info en voor het maken van een afspraak kan je via de knop rechtsonder in de pagina een whatsapp sturen.