Rosa

Aangenaam kennis te maken!

 

Mijn naam is Rosa, geboren in oktober 1977. En opgegroeid in het noorden van Nederland. In de jaren ’90 raakte ik geïnteresseerd in spiritualiteit, yoga en meditatie. Ik merkte al snel dat ik meer rust en balans kreeg door hiermee bezig te zijn.

Alles wat te maken heeft met spiritualiteit werd een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse leven. En ondanks mijn lichamelijke beperkingen (of misschien wel juist!) kan en wil ik geen dag zonder Reiki, yoga en meditatie.

Ervaring

Naast alle levenservaringen heb ik veel boeken gelezen over spiritualiteit. Vanaf 2008 heb ik verschillende yoga en meditatielessen gevolgd. In 2003 heb ik de cursus Reiki (werken met universele helende energie) in de eerste graad gedaan en een jaar later Reiki in de tweede graad. Dit heeft mij veel kennis over energieën gegeven.

De cursus stoel-shiatsu therapeut, heb ik in 2010 gevolgd. Waardoor ik kennis heb gemaakt met de meridiaanlijnen van het lichaam. In 2014 heb ik de 2-jarige opleiding tot chakraspecialist afgerond. Dit gaf mij inzicht in het verband tussen lichaam, geest en ziel. Vanaf 2012 heb ik meerdere yogalessen, workshops en cursussen gegeven op verschillende locaties.

Geloof

Ik geloof dat een mens nooit is uitgeleerd en dat we hier met z’n allen zijn om te leren. Van elkaar en van het leven. Om onze talenten te benutten en te delen. Om onszelf en elkaar te helpen in de persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zodat we vrij van angst, pijn en verdriet kunnen genieten van het leven. En het vreugdevolle leven kunnen creëren waar we allemaal zo naar verlangen.

De yogi lifestyle heeft mij geleerd dat er een balans nodig is tussen positief en negatief. Dat problemen eigenlijk uitdagingen zijn. En dat hoe je omgaat met een situatie belangrijker is dan de situatie zelf. Mensen hebben mij vaak gevraagd hoe ik altijd zo positief kan blijven. Ik denk dat ik dit vooral te danken heb aan mijn spirituele levensstijl. Ik geloof dat alles met elkaar is verbonden en doe daarom alles vanuit een holistische benadering. Alles is energie!

Yogi Lifestyle

Binnen de Yogi Lifestyle is alles goed zoals het is en geniet je volop van het moment. Accepteer je wat je niet kan veranderen en verander je wat je niet kan accepteren. Alles is veranderlijk en niets blijft hetzelfde. Een yogi kan alles observeren, zonder voorwaarde of oordeel. Zonder angst, woede en verdriet, kunnen genieten van de rust en ontspanning. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Ik geef je graag handvatten voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zodat jij net als ik, je eigen Happy Yogi Lifestyle kan ontdekken. Hiervoor geef ik ook online workshops en trainingen. Kijk op yoro.nl voor meer info.

Live the Happy Yogi Life!